KONTAKT 905 29 915

OM


Finstad Anleggsdrift AS er et gravemaskinfirma fra Vestby i Akershus, med over 40 års erfaring i anleggsbransjen. Hovedsakelig har driften omhandlet graving, sprengning og transport, men vi utfører også asfaltering, anleggsgartnertjenester, trefelling, snørydding og feiing.  Finstad Anleggsdrift AS har sentral godkjenning innen sitt fagområde.

Finstad Anleggsdrift AS tar kunden på alvor. Vi vil at oppdragsgiver skal få det beste ut av oss som leverandør, til avtalt tid og pris.
Forventninger til gjennomføring skal oppfylles gjennom effektivitet, kvalitet og service. For oss er det det aller viktigste.

Finstad Anleggsdrift AS ønsker at du som kunde kommer tilbake!

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Bjørn Christian Finstad

905 29915

Jan Finstad

915 74422

Hans-Kristian Finstad

907 90922

Finstadanlegg

 
Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Telefon Dette feltet er påkrevet
E-post Dette feltet er påkrevet
Kontakt meg angåendeAnnen info
Finstad Anleggsdrift AS er et gravemaskinfirma fra Vestby i Akershus, med over 40 års erfaring. Finstad Anleggsdrift AS har sentral godkjenning innen sitt fagområde.
Finstad Anleggsdrift AS tar kunden på alvor. Vi vil at oppdragsgiver skal få det beste ut av oss som leverandør, til avtalt tid og pris
Hovedsakelig har driften omhandlet graving, sprengning og transport, men vi utfører også asfaltering, anleggsgartnertjenester, trefelling, snørydding og feiing